mormon.org Україна
Наші люди
Наші цінності
Наші віровчення
Відвідайте нас
.

Привіт, мене звуть vivian muñoz

  • Vivian Muñoz
  • Vivian Muñoz
  • Vivian Muñoz
  • Vivian Muñoz
  • Vivian Muñoz
  • Vivian Muñoz
  • Vivian Muñoz
  • Vivian Muñoz

Про себе

Я---мормонка. Я народилася в одній з перших сімей в Церкві Ісуса Христа Святих Останніх Днів в моїй чудовій країні, Чилі. Ще звідколи я була маленькою дівчинкою, я дуже любила читати; тобто, я була старанною і любила знання, а пізніше науки та сферу медицини. Я навчалася в Чилійському університеті, і закінчила його за фахом лікаря, і провела 27 років в лікуванні та профілактиці захворювань, що пов’язані з харчуванням, такими як ожиріння та діабет. Близько 15 років я працювала на декількох телестудіях як учасниця дискусій в ранкових програмах, навчаючи людей про те, як краще харчуватися, і багато людей дійсно цікавилися цими темами. Яка чудова можливість навчати про принципи євангелії---як дбати про наші тіла як храми; так само як і я вчилася у вчителів в Церкві, та в університеті!!! Я вийшла заміж за чудового чоловіка, який був місіонером для Церкви в Аргентині, і у нас 7 чудових дітей, плюс два онука, і маленька правнучка, яка скоро народиться, в серпні 2015 року. Я дуже щаслива бути членом Церкви. Це диво для мене знати, що Ісус є Христос, наш Спаситель і наш приклад для наслідування… і що сім’ї не мають закінчуватися, коли “смерть розлучить нас”---вони можуть бути навіки!!! І я знаю, як саме!!!

Чому я мормон

Я була благословенна тим, що народилася в сім’ї, що вже мала істину євангелії, так що мої перші кроки були скеровані хорошим світлом. Пізніше я провела усі свої роки навчання в католицькій релігійній школі, що була найкращою школою в тому місті, де я виросла (тому мої батьки і записали мене туди); і таким чином, дізнавшись як про ту релігію так і про Церкву Ісуса Христа Святих Останніх Днів, я змогла з’ясувати для себе з впевненістю в своєму серці, що царство Бога на землі, Його влада, й повна істина, знаходяться в Церкві, в якій мої батьки навчали мене. У своєму серці я відчула відповіді на мої молитви, і Бог підтвердив мені, що це Його істина і найкраще місце, де слід бути і виховувати своїх дітей.

Особисті історії

Як Святий Дух вам допомагав?

Ще з того часу, коли я була маленькою дівчинкою, у мене є унікальний та особливий досвід спілкування з моїм Творцем, через особисту молитву. Багато разів у мене були почуття, думки і відчуття миру, спокою, і скерування, коли я просила Його про допомогу та шукала відповіді щодо своїх турбот. Я пам’ятаю, як під час темних, дощових, холодних ночей я прокидалася переляканою до смерті, коли була маленькою дівчинкою; і тоді я молилася з вірою, просячи Бога заспокоїти мої страхи, і після цього я відчувала мир, почуття страху покидало мене, а тепле відчуття спокою, а пізніше й безпеки поверталося, знаючи, що Він тут, поруч зі мною, що Він насправді знає мене, що я важлива для Нього і Він любить мене і бажає найкращого для мене. Саме тому через Святого Духа Він насправді спілкується зі мною з приводу усього, що я прошу у Нього з вірою. Також, кожного разу, коли я благаю Його з болем про допомогу, щоб знайти те, що я загубила, і що було важливим для мене, я можу піти й подивитися на те саме місце, де я вже шукала, і багато разів я знаходила те, що загубила, але лише після того, як попросила у Нього про це, а не до того. Пізніше, коли я стала дорослішою, кожного разу, коли я зустрічала молодого чоловіка, якого я вважала цікавим або особливим, я зверталася до Небесного Батька про провід, щоб знати, чи допоможе Він мені знайти найкращу людину, з якою я можу бути щасливою. І кожного разу я отримувала свою відповідь; багато разів вона була: “Ні”, і лише тільки раз---“Так”!! Яким же чудовим був той день!

Як я живу згідно з моєю вірою

В неділю рано вранці ми сім’єю прокидаємося, щоб іти до Церкви, де ми відновлюємо завіти, які ми склали в день свого хрищення. Це дивовижно, що, незважаючи на той факт, що ми не часто бачимося, мої діти Андреа та Франсіско, які вже одружені, роблять те саме там, де вони живуть, і беруть участь у тому, що і ми, разом зі своїми дітьми. Ми завжди пов’язані одне з одним!!! О 5:00 ранку Агустін (14 років) й Елізабет (16 років) уже прокидаються, так само як це робили їхні старші брат і сестра, коли їм було стільки ж років, щоб відвідати клас вивчення Писань (семінарія) о 6:00 ранку в нашому приході з понеділка по п’ятницю, а потім звідти ідуть до школи (так само, як і я в їхньому віці, протягом чотирьох років!!!). Ви відчуваєте радість в своїй душі, коли чуєте про вічні істини Бога для нашого життя від натхненних вчителів, і у вас з’являється так багато відповідей відносно всіх турбот, що їх має молодь, які є вічними. Я не можу уявити своє життя без Церкви. Більшу частину свого щастя як доньки, сестри, дружини і матері я отримую завдяки тому, чого навчаюся, і досвіду, що я отримую, коли намагаюся жити за євангелією Ісуса Христа.