mormon.org Україна
Наші люди
Наші цінності
Наші віровчення
Відвідайте нас
.

Привіт, мене звуть Luis Vance T.

  • Vance Taylor
  • Vance Taylor
  • Vance Taylor
  • Vance Taylor
  • Vance Taylor
  • Vance Taylor
  • Vance Taylor
  • Vance Taylor

Про себе

Я батько двох прекрасних дітей. Я люблю дивитися спортивні змагання, і я приділяю значну увагу політиці. Виріс я в Північній Каліфорнії, і 10 років тому переїхав до Вашингтона, Округа Колумбія, щоб працювати на Капітолійському пагорбі. Мені подобалося досліджувати політичну систему США і я гордий через те, що міг зробити свій внесок. Я отримав ступінь магістра в галузі національної безпеки, одночасно працюючи повний день, і створив сім’ю. Це було нелегко, але завдяки підтримці моєї дружини і Небесного Батька в мене це вийшло. Тепер я роблю все можливе, щоб піклуватися про мою сім’ю.

Чому я мормон

З Церквою Ісуса Христа Святих Останніх Днів я познайомився у 12 років. Хоча я був юним, я звернувся до Бога в молитві і попросив Його розповісти мені, чи були принципи і вчення, які я вивчав, істинними, і через безпомилкове свідчення Святого Духа Він відповів ствердно. Відтоді я залишаюся активним у Церкві. Хоча щастя і труднощі в житті, як правило, йдуть припливами і відпливами, радість, яку я відчував завдяки тому, що виконував заповіді та слідував вченням Спасителя, тільки зростала. Бути мормоном—це більш, ніж відвідування зборів у Церкві щотижня. Я—мормон, тому що євангелія дійсно допомагає мені зрозуміти, хто я такий. Я знаю, чому я тут, звідки я прийшов і куди прямую. Ці істини дають мені і моїй родині можливість жити щасливішим, повнішим життям. Воно—безцінне.

Особисті історії

Поясніть, будь-ласка, яку роль відіграє у вашому житті молитва?

Молитва відіграє важливу роль у моєму житті. Моя сім’я і я молимося разом щодня. Це дає нам прекрасну можливість зібратися разом перед Господом. Коли у молитві ми висловлюємо думки і турботи наших сердець, ми зближуємося і поновлюємо нашу віру в те, що незважаючи на обставини, ми всі отримуємо величезну допомогу від Батька на Небесах, Який любить і піклується про нас. Молитва нагадує мені про те, що є дійсно важливим у житті і дає нам духовно натхненний досвід. Вона також дає нам можливість відкрити отвори благословень з небес для тих, про кого ми піклуємося. Протягом дня я намагаюся зберігати молитву у своєму серці. Це допомагає мені стати кращою людиною і надає мені кращу можливість отримати благословення. Втішає знання, що незалежно від того, де я знаходжусь чи що відбувається навколо мене, Небесний Батько—всього на відстані молитви. Дійсно, я—не самотній.

Як я живу згідно з моєю вірою

Частиною мого життя за вірою є добровільне служіння у Церкві, наприклад, я—вчитель Недільної школи. Цього року ми вивчаємо Старий Завіт. Навчатися нашою приходською сім’єю (громадою)—це чудово. Я також маю кожного місяця відвідувати кілька окремих сімей. Це дозволяє нам зближуватися і надає їм впевненість у підтримці їхніх зусиль. Разом з моєю дружиною і дітьми я регулярно відвідую церковні богослужіння і прагну зробити неділю днем відпочинку. Найбільше я живу за своєю вірою, коли я чесний у моїх стосунках і намагаюся шанувати нашого Спасителя Ісуса Христа у своїх справах, що я роблю.