mormon.org Україна
Наші люди
Наші цінності
Наші віровчення
Відвідайте нас
.

Привіт, мене звуть Sherri Patterson McRae

  • Sherri McRae
  • Sherri McRae
  • Sherri McRae
  • Sherri McRae
  • Sherri McRae
  • Sherri McRae
  • Sherri McRae
  • Sherri McRae

Про себе

Я мати п’ятьох дітей: трьох хлопців і двох дівчат. У мене чотири дитини, які чують і один Глухий син! У мене є дивовижний чоловік, який безкінечно намагається догоджати мені!! Я—бабуся трьох онуків і ще одна дитина на підході! Я граю в теніс в ALTA (Асоціації тенісу на траві в Атланті) з чудовою групою жінок. Теніс—одне із моїх улюблених захоплень. Однак сімейна гра у бадмінтон захоплює майже так само, як суперницька гра в теніс з дівчатами. Я також люблю випікати і випробовувати нові рецепти. Мені подобається робити приємне моїй сім’ї, готуючи нові десерти . Я люблю проводити вечірки, переконуючись, що всі гарно проводять час. Мені подобається навчати в себе вдома мові жестів тих, хто хоче навчитися спілкуватися з глухими або тими, хто погано чує.

Чому я мормон

Я мормонка частково тому, що я в цій Церкві від народження. Я відчуваю себе дуже благословенною завдяки тому, що була охрищена, коли мені виповнилося вісім років. Але правда в тому, що ми всі є наверненими у Його євангелії, і маємо здобути своє власне свідчення про Небесного Батька та Ісуса Христа. Коли я читаю Писання або слухаю виступи у Церкві, теплі почуття всередині підказують мені, що я слідую за Ним. Я знаю, що Небесний Батько любить нас так само, як Він любив людей у давні часи. Те, що в наші дні на землі є сучасний пророк, є важливим аспектом цієї Церкви. Я знаю, що президент Монсон говорить нам про те, що Небесний Батько хоче, аби ми знали і робили. Це прояснює багато чого для мене! Також дар Святого Духа, що ми отримуємо під час хрищення—найвеличніший дар, який я коли-небудь могла мати. Поки я залишаюся гідною, Святий Дух є постійним супутником і порадником для мене. Цей дар щедро благословляє мене у моєму житті, застерігаючи, підбадьорюючи, надихаючи мене та скеровуючи мої вчинки. Я знаю, що це Його Церква, і я знаю це, бо я відчуваю це глибоко всередині. Це підтверджується кожного разу, коли я обіймаю моїх дітей, молюся, або чую, як один з Його слуг навчає правильному принципу. Я люблю свою сім’ю, і я знаю, що ми зможемо бути разом у вічності, якщо ми будемо слухняними у цьому житті. Як сильно я люблю свою сім’ю, то Небесний Батько любить нас ще більше. Це знання благословляє моє життя і дає мені ту силу, яка мені потрібна, аби бути щасливою.

Як я живу згідно з моєю вірою

Я намагаюся жити за своєю вірою, навчаючи свою сім’ю євангельським принципам. Я хочу, аби мої діти навчилися, що послушність заповідям нашого Небесного Батька не обмежує нас, а приносить істинне щастя і мир. Сімейна молитва і час, проведений разом,—є для нас першочерговими. Проходячи через випробування і труднощі цього життя, нам приносить втіху знання про те, що ми ніколи не буваємо самотніми і можемо знайти відповіді на свої запитання, вивчаючи Писання. Я служу в моїй громаді, слідкуючи за тим, щоб у глухих членів Церкви завжди був перекладач, коли вони цього потребують. Дуже втішає знання про те, що Господь дає шлях усім Своїм дітям навчатися Його євангелії. Для мене є задоволенням служити у такий спосіб і давати іншим нагоду служити нашим глухим братам і сестрам.