mormon.org Україна
Наші люди
Наші цінності
Наші віровчення
Відвідайте нас
.

Привіт, мене звуть Sergio

  • Sergio Sanchez
  • Sergio Sanchez
  • Sergio Sanchez
  • Sergio Sanchez
  • Sergio Sanchez
  • Sergio Sanchez
  • Sergio Sanchez
  • Sergio Sanchez

Про себе

Я виріс на півдні Мексики і приїхав до Сполучених Штатів десять років тому, щоб отримати вищу освіту. В цьому процесі я зустрівся та одружився з чудовою жінкою, і разом ми маємо чотирьох прекрасних дітей. Ми насолоджуємося кожним моментом, що проводимо разом, як сім’я. Я люблю гратися зі своїми дітьми, ходити на побачення з моєю дружиною, дивитися американський чи європейський футбол. Мені подобається дізнаватися про світ, в якому ми живемо, від музики та мистецтва до науки і біології. Я отримав ступінь бакалавра за фахом “Мікробіологія та молекулярна біологія” та ступінь доктора з мікробіології з посиленим вивченням “Біології ракових клітин”. Навчання є і завжди буде займати центральну частину мого життя.

Чому я мормон

Я виріс у люблячій родини мормонів, де я дізнався про життя Ісуса Христа і Його вчення. Я ніколи не сумнівався в існуванні нашого Спасителя, але у мої підліткові роки, як це трапляється з більшістю молоді, я намагався знайти себе, щоб визначити, хто я такий. Оскільки мене виховали мормоном, усвідомлення для себе, чи є все, чого мене вчили і у що я вірив про Книгу Мормона і Джозефа Сміта, істинним, стало важливою частиною цього процесу. Я вирішив, що звернусь до джерела знань і запитаю безпосередньо у Бога, чи істинна Книга Мормона, і чи Джозеф Сміт був Божим пророком. Декілька тижнів я читав Писання, обмірковуючи все це, і у молитві просячи проводу у Бога. Знаючи, що він—мій Батько, я вірив, що він відповість на моє прохання. Мою віру зрештою було винагороджено, і я отримав відповідь. Відповідь, яку я тоді отримав, змінила моє життя назавжди і стала джерелом радості і щастя. З тих пір я достеменно знаю, що я—дитя Бога і що Він любить мене і достатньо піклується про мене, щоб відповісти на мої молитви. З того дня я зрозумів для себе, що Джозеф Сміт був покликаний Богом, аби стати сучасним пророком, і що Книга Мормона є ще одним свідченням про Ісуса Христа. З того початкового моменту це знання підтверджувалося багато разів в моєму житті і зростило в мені ту особистість, якою я є, і дало мені те щастя, яке я маю в своєму житті. Оскільки ми всі—діти Бога, я знаю, що цей досвід не є і не може бути унікальним для мене. Всі ми можемо прагнути отримати спрямування від нашого Небесного Батька, яке може змінити життя, як тільки ми готові звернутися до Нього в молитві, маючи віру, що отримаємо відповідь. Ось чому я—мормон.

Особисті історії

Як розвивати гармонію в сімейних стосунках?

Постійні сімейні молитви та сімейне вивчення Писань допомогли нам мати більш гармонійні стосунки в домі. Здається, що коли ми сумлінно робимо ці обидві речі, ми стаємо більш терплячими та люблячими до наших дітей, а вони стають більш добрішими та люблячими одне до одного. Сімейні вечори також допомогли нам розвинути більшу гармонію в нашому домі. Можливість говорити та слухати одне одного за вечерею дійсно зблизила нас та розвинула культуру відкритого спілкування в нашому домі. І, зрештою, те, як нам весело проводити час усією родиною, грати у настільні ігри вдома або насолоджуватися грою надворі і стало ефективним знаряддям для створення затишку в нашому домі.

Як я живу згідно з моєю вірою

Я живу за принципами своєї віри, намагаючись наслідувати те, як прожив Ісус Христос Своє життя. Наприклад, я часто згадую одне з Його вчень, відоме як “золоте правило”, яке, якщо перефразувати, говорить: “Чиніть людям так само, як бажаєте, щоб чинили люди вам” (Матвій 7:12). Це проста, але все ж переконлива істина, яка постійно благословляла мене все моє життя. Вона керує моїми стосунками з усіма людьми навколо мене, чи то сім’я, друзі, сусіди, співробітники чи абсолютні незнайомці.