mormon.org Україна
Наші люди
Наші цінності
Наші віровчення
Відвідайте нас
.

Привіт, мене звуть Ron

  • Ron Dittemore
  • Ron Dittemore
  • Ron Dittemore
  • Ron Dittemore
  • Ron Dittemore
  • Ron Dittemore
  • Ron Dittemore
  • Ron Dittemore

Про себе

Мене звати Рон і я виріс у західній частині Сполучених Штатів, але більшу частину свого життя провів разом з родиною у Техасі. Мені 58 років, я—чоловік, батько двох дітей, маю пристрасть до гольфу та дослідження космосу. Скільки себе пам’ятаю, я завжди цікавився польотами у космос, і мені дуже пощастило провести більшу частину часу протягом моєї кар’єри, працюючи над тим, щоб відправляти чоловіків та жінок у космос на “шаттлах”. Мені подобається читати історію, особливо біографії, та дізнаватися про життя, труднощі та успіхи інших людей.

Чому я мормон

Я—навернений у Церкві, отримав чудове свідчення про істинність євангелії Ісуса Христа після закінчення коледжу, коли мені було 23 роки. Я не знав багато про Книгу Мормона, але раніше іноді вивчав Біблію. Я читав Книгу Мормона і відчув знайоме почуття миру та любові. Це був збуджуючий та хвилюючий момент для мене дізнатися про народ, описаний у Книзі Мормона та їхні знання. Я молився та просив проводу, отримав власне свідчення про істину та був хрищений незабаром після цього. Отримання знань про Ісуса Христа та наслідування Його прикладу та вчень було і продовжує бути для мене, моєї дружини та дітей прекрасним досвідом.

Особисті історії

Чи не могли б ви розповісти про своє хрищення?

Я був охрищений у віці 23 років після того, як прочитав Книгу Мормона та був навчений чудовими мормонськими місіонерами. Це був вирішальний момент у моєму житті, вхід до нового початку, слідуючи за прикладом та вченнями Ісуса Христа. Після 35 років я все ще пам’ятаю хвилювання від того, що буду христитися та спокійні відчуття, які супроводжували ту подію. Я був щедро благословенний з того дня, розвиваючи багато талантів та відчуваючи особисте зростання через служіння нашим друзям та ближнім. Це було і продовжує бути чудовою подорожжю.

Яким чином ви отримали відповіді на свої молитви?

Відповіді на мої молитви надходили у різних формах: це була емоційна витривалість, коли я стикався з викликами, глибше розуміння та гострота розуму, коли проходив психологічні тести та отримував фізичний захист у складні часи. Але що найважливіше—наслідуючи Ісуса Христа, я відчував тихе запевнення у безпеці та мирі та отримав скерування, яке дається щирим шукачам Його поради.

Як я живу згідно з моєю вірою

Служіння іншим—це дійсно послання євангелії Ісуса Христа. Церква надавала мені багато можливостей підтримувати тих, хто потребував допомоги або розуміння та служити їм. Я був учителем недільної школи для молодих чоловіків та жінок-підлітків, був провідником в товариствах для дорослих та допомагав людям після ураганів, повеней або особистої трагедії. Я намагаюся жити за своєю вірою з добрим словом, привітним обличчям і руками допомоги. Тепер, коли я офіційно не працюю, багато інших дверей відкрилися для впровадження допомоги та підтримки.