mormon.org Україна
Наші люди
Наші цінності
Наші віровчення
Відвідайте нас
.

Привіт, мене звуть Paris

  • Paris Thomas
  • Paris Thomas
  • Paris Thomas
  • Paris Thomas
  • Paris Thomas
  • Paris Thomas
  • Paris Thomas
  • Paris Thomas

Про себе

Я народився у Атланті, шт. Джорджія, а виріс у Таскігі, шт. Алабама. Я буду два роки служити на місії для Церкви Ісуса Христа Святих Останніх Днів у Англійській Лідській місії. Я люблю баскетбол і пінг-понг, але понад усе я люблю Ісуса Христа.

Чому я мормон

Двоє місіонерів з мормонської церкви постукали до мене у двері, коли мені було 14 років. Я дуже скептично ставився до того, чого вони навчали й у що вірили, поки один місіонер не попросив мене помолитися і запитати Бога, чи те, чого вони навчають, є істинним. Я помолився, і Дух Божий підтвердив мені, що те, чого навчали місіонери, є істиною. Я отримав багато інших благословень завдяки тому, що намагався жити за євангельськими принципами, яких навчали мене місіонери, коли мені було 14 років. Ось чому я мормон.

Особисті історії

Яке з учень Спасителя вплинуло на вас?

Одна річ, якій Спаситель приділяв особливу увагу,—це любити ближнього. Це та філософія, в якій я ще не досягнув досконалості. Однак я сильно вірю, що хоча я і не досконалий у цьому житті, Спаситель неодмінно хоче, щоб я прагнув до цього. Я відчував багато любові у своєму житті, і завдяки вченням мормонської церкви я покращив і свою здатність, і своє розуміння того, як любити ближнього. Моя мама є прекрасним прикладом любові до ближнього. Часто упродовж життя, де б ми не жили, до нас часто приходили люди, яким просто потрібно було висловити свої почуття або обговорити проблеми з моєю мамою. І вона ніколи від них не відверталася. Зараз я планую служити на місії повного дня для Церкви Ісуса Христа Святих Останніх Днів і сподіваюся, що зможу виявляти Христову любов, яку мала моя мама.

Як я живу згідно з моєю вірою

У Церкві я беру участь у багатьох програмах, що допомагають зміцнювати членів Церкви. Я виявляю свою віру, коли служу громаді. І це є невід’ємною складовою мормонської релігії.