mormon.org Україна
Наші люди
Наші цінності
Наші віровчення
Відвідайте нас
.

Привіт, мене звуть Дмитриева Ольга (Olga Dmitrieva)

  • Olga Dmitrieva
  • Olga Dmitrieva
  • Olga Dmitrieva
  • Olga Dmitrieva
  • Olga Dmitrieva
  • Olga Dmitrieva
  • Olga Dmitrieva
  • Olga Dmitrieva

Про себе

Майже 18 років я прожила зі своїми батьками. Після закінчення школи, я поїхала з дому, щоб навчатися і працювати. Я люблю малювати і куховарити. Я люблю природу, особливо ліс. Я ніколи не думала, що одній буде так складно, але я також не думала здаватися. До цього моменту я працювала та навчалася, і поки що мені це вдається. Я знаю, що навіть коли я насамоті і ніхто не розуміє, Бог поряд і Він знає про мої проблеми. Він знає, як я почуваюся і що мене турбує. “Людина не є ознакою характеру, а вибору”.

Чому я мормон

Мої батьки охристилися, коли мені було п’ять років. Тому я виросла у Церкві. Незважаючи на те, що мої батьки вірили у Бога, до певної миті я ніколи навіть не замислювалася про це. Здавалося, що я все розуміла, але я не могла сказати, що я духовна людина. Згадуючи минуле, я розумію, що люди поза Церквою часто були кращими і мудрішими за мене. В моєму житті ніколи не відбувалося чогось особливого: мені не з’являлися ангели, мене ніколи не вражала серйозна хвороба, з моїми батьками все було гаразд. Тільки з часом все почало змінюватися. Я почала думати: “Хто я така? Навіщо я тут?” Можу сказати, що усі ці думки не були оптимістичними. Це дало мені причину подивитися на своє життя серйозно. Я сильно змінилася завдяки Церкві і розумінню Божих заповідей. Я здобула впевненість у своїх можливостях, але більше і краще за будь-що я почала розуміти, що Сатана ніколи не вчитиме людей добру, а учення Ісуса Христа приносить світло. З моменту отримання цього досвіду пройшло кілька років. Але я знаю, що Церква Ісуса Христа Святих Останніх Днів—істинна. Я вірю в Бога, і я знаю, що через Ісуса прощення доступне кожному.

Як я живу згідно з моєю вірою

У філії я є музичним провідником для дітей. Ми з дітьми співаємо та розучуємо пісні та гімни. Чудово допомагати дітям вірити в Бога, навчати їх спілкуватися з Ним і радитися з Ним. Коли ви бачите, як вони зростають і більше й більше розуміють та довіряють Богу, ваша віра зміцнюється. Діти особливо близькі з Богом. Їхня віра міцна, і Бог відповідає їм.