mormon.org Україна
Наші люди
Наші цінності
Наші віровчення
Відвідайте нас
.

Привіт, мене звуть Nuria

  • Nuria Martinez
  • Nuria Martinez
  • Nuria Martinez
  • Nuria Martinez
  • Nuria Martinez

Про себе

Я---людина, яка просто живе з вдячністю за те, як, де і з ким я проживаю своє життя. Якщо почати розповідати “з ким”, то моя маленька сімʼя складається з мого прекрасного чоловіка і наших двох гарненьких маленьких дівчаток. Тепер---про те, “як” я живу: у мене є можливість робити дві речі, які я завжди хотіла робити: бути матірʼю та навчати і надихати інших через музику. І останнє, не менш важливе, “де”: у мене є можливість жити на дорогому мені острові Пуерто-Рико, де я виросла. Ми жили в інших місцях, які дуже гарні, але в нас є величезне благословення жити і ростити свою сімʼю у місці, яке є прекрасним, хоча й не досконалим, але яке, ми відчуваємо, є нашим, і ми прагнемо покращити його як тільки можемо. Крім цього, у мене є мрія колись побувати в Італії. Мені хочеться більше дізнатися про фотографування, і мій улюблений прийом їжі---це сніданок.

Чому я мормон

Я могла б почати розповідати про все те, що отримую завдяки тому, що я мормонка: скерування, впевненість, надію, перспективу, знання, незліченні благословення тощо. Я могла б вважати все це причинами, щоб бути мормонкою. Однак, це є наслідками, а не обовʼязково причиною. Я---мормонка, тому що я відчула і я знаю, що Бог відновив Свою істинну Церкву через пророка Джозефа Сміта і, разом з цим, повноту євангелії Ісуса Христа. Я---мормонка, тому що я відчула і знаю, що Книга Мормона є священною книгою Писань, збереженою для нашого часу, і це---слово Бога. Я---мормонка, тому що я відчула і знаю, що Бог продовжує говорити з людиною, і Він робить це через нашого сучасного пророка Президента Томаса С. Монсона. Я---мормонка, тому що я спитала і отримала відповідь, і кожного дня я отримую підтвердження цієї відповіді.

Як я живу згідно з моєю вірою

Я займаюся тим, що допомагаю іншим завдяки музиці. У мене є можливість допомагати дітям вивчати пісні, які навчають їх про Ісуса Христа і те, чого Він навчав і що робив. Вражає те, як проста пісня може так ефективно навчати і допомагати дітям відчути ті істини. Я ніколи не втомлююся від навчання, я бачу зацікавленість у їхніх очах, коли їм пропонується щось нове, коли вони розучують пісню і коли вдосконалюють свою майстерність. Їм подобається, коли я акомпаную їм на піаніно. Мені також подобається застосовувати своє знання для складання музичних програм, які підносять як учасників, так і слухачів. Це вимагає багато часу і зусиль, але якщо зрештою завдяки музиці помʼякшується хоча б одне серце, воно того варто.