mormon.org Україна
Наші люди
Наші цінності
Наші віровчення
Відвідайте нас
.

Привіт, мене звуть Nadja

  • Nadja Pettitt
  • Nadja Pettitt
  • Nadja Pettitt
  • Nadja Pettitt
  • Nadja Pettitt
  • Nadja Pettitt
  • Nadja Pettitt
  • Nadja Pettitt

Про себе

Я—дружина, мати, диригент хору, вчителька семінарії, музикант, швачка, промовець і прихильниця всього красивого. Життя в Парижі дало можливість мати багато інших мирських захоплень: подорожі, мови, їжа, а також мистецтво. Але життя в Парижі також є благословенням і можливістю вільно ділитися своїми віруваннями, цінностями і життям з тими, хто мене оточує.

Чому я мормон

Мої батьки належали до двох різних християнських конфесій. Після смерті батька мама виховувала мене сама. Я була зовсім малою, коли вперше познайомилася з мормонською церквою, їхнім способом молитися і дитячими піснями. Через стан здоров’я мамі треба було лягти в лікарню на 3 тижні, і вона доручила мене нашим сусідам—молодому, віруючому мормонському подружжю. Коли мама повернулася з лікарні, я сказала їй (а мені було аж 6 з половиною років!!!), що більше не буду ходити в “свою” церкву, але надалі в церкву ходитиму із сусідами. Я навчила її пісень, які вивчила, і запросила молитися разом зі мною. Мама мала достатньо здорового глузду, щоб запропонувати угоду: ми удвох підемо до моєї старої церкви ще один раз (вона ніколи не супроводжувала мене раніше), а після того ми підемо на недільні збори до мормонів … … Ми вдвох охристилися і стали членами Церкви Ісуса Христа Святих Останніх Днів, коли мені виповнилося 8. Я відчувала це тоді й відчуваю зараз: істинність євангелії Ісуса Христа і Його вчення дають мені надію, силу та бажання робити те, що Йому подобається.

Як я живу згідно з моєю вірою

Сподіваюся, що це просто і природно. У щоденному житті це означає підйом о 6 ранку разом з підлітками для вивчення Писань. Після цього усією сім’єю ми вивчаємо уривок з Книги Мормона. У більшому масштабі: я веду щотижневі заняття для молоді 14–18 років. Я також керую хором у нашій місцевості, і мені це дуже подобається, хоча це нелегкий обов’язок—творити гарну музику. Крім цього, я намагаюся розвивати доброту, здатність приходити на допомогу і дбати про інших та робити так, щоб мої вчинки були відображенням моїх переконань. Якщо я єдиний мормон серед людей, які мене оточують, я хочу, щоб вони зрозуміли, якими “ми” є, дивлячись на те, якою “я” є.