mormon.org Україна
Наші люди
Наші цінності
Наші віровчення
Відвідайте нас
.

Привіт, мене звуть Nadia

  • Nadia Deskins
  • Nadia Deskins
  • Nadia Deskins
  • Nadia Deskins
  • Nadia Deskins
  • Nadia Deskins

Про себе

Я народилася в Лондоні, і там мене виховували, навчаючи англійською і сучасною перською мовою фарсі. Я успадкувала перські традиції, які підкріплювалися і впліталися в моє повсякденне життя завдяки мові, їжі, музиці, поезії і танцям. Я переїхала до Америки, щоб здобути ступінь магістра в галузі сімейної терапії. Я працювала освітянкою, перекладачем, диктором на радіо, однак моя справжня професія—це материнство. Нічого з того, що я могла б потенційно досягти у цей період мого життя, не буде для мене важливішим за виховання дітей. Я дружина і весь свій час я присвячую своїм трьом чудовим дітям. Я пишу списки справ, які слід виконати, хоча це рідко вдається, проте моїми 3-ма найвеличнішими досягненнями є чудеса ходьби, бігу і стрибків. Одне ковзає, інше гойдається, а останнє просто миле, і для мене цілком достатньо цього досягнення.

Чому я мормон

Фундаментальні вчення Ісуса Христа йдуть рука об руку з перською і пакистанською культурами, у яких я виховувалась. По самій своїй суті ці давні культури наголошують на тому, чого навчав Христос—бути морально чистими і підтримувати сім’ю як найважливішу сполуку суспільства. Крім того, зробити свої домівки місцем, де кожного прийматимуть тепло і приязно, де пануватимуть безпека, любов і відчуття потрібності. Ці вчення Церкви не нові, вони вкорінені у давніх традиціях мого спадку. Я відчуваю особливий зв’язок зі своїм культурним і духовним спадком, коли дізнаюся про життя Христа і Його вчення. Коли я вперше познайомилась з місіонерами, моральні вчення Церкви викликали у мене велику симпатію. Я дізналася, що Бог є моїм Вічним Батьком, що Він знає і любить мене, як батько любить свою дитину. Я дізналася про існування сенсу і мети життя. У тихі хвилини я набула духовного досвіду, який зворушив мене. Я прийняла рішення приєднатися до Церкви, інтуїтивно відчуваючи істинність її вчень. Я налагодила особисті стосунки з Богом і відчула мир і чистоту, що йдуть від учень Христа. Я пізнала і усвідомила, що Христос не просто добрий чоловік або пророк, але божественна Істота, яка відіграє надзвичайно важливу роль у моєму житті. Я закликаю всіх, хто шукає істину, зустрітися з місіонерами, читати Писання і розмірковувати над ними, і молитися, щоб спитати Бога, чи є істиною те, чого вони навчають. Коли я зробила це, моє життя докорінно змінилося і сповнилося миром, надією, яснотою і щастям.

Особисті історії

Як розвивати гармонію в сімейних стосунках?

У мене є улюблена цитата зі звернення “Сім’я: Проголошення світові”: “Щасливі шлюби й сім’ї засновуються та зберігаються на принципах віри, молитви, покаяння, прощення, поваги, любові, співчуття, праці, а також здорового відпочинку”. Бути матір’ю означає для мене прагнути бути кращою людиною, знаючи, що мої діти спостерігають за кожним моїм рухом, тому в буквальному сенсі я маю стимул жити за тим, у що вірю. У нашому домі часто можна почути, як діти шумлять, вередують, верещать, кричать. Проте якщо кожного дня вділяти час на сімейну молитву і читання Писань, і щотижня відвідувати церкву всією сім’єю, то в нашому домі відновлюється спокій.

Як я живу згідно з моєю вірою

Моя віра ґрунтується на вченнях Ісуса Христа, тому я прагну, наголошую на слові “прагну”, стати кращою людиною, вивчаючи Його життя, і в кожній даній ситуації намагаюсь чинити так, як зробив би Він. Я мала нагоду виконувати волонтерську роботу в моїй церковній громаді, від навчання уроків та диригування співом до організації мистецьких заходів. У мене також була нагода протягом 18 місяців добровільно служити місіонером повного дня в Шотландії.