mormon.org Україна
Наші люди
Наші цінності
Наші віровчення
Відвідайте нас
.

Привіт, мене звуть 吉岡萌恵 (Moe)

  • Moe Yoshioka
  • Moe Yoshioka
  • Moe Yoshioka
  • Moe Yoshioka
  • Moe Yoshioka
  • Moe Yoshioka
  • Moe Yoshioka
  • Moe Yoshioka

Про себе

Через те, що мої батьки були членами Церкви, я відвідувала Церкву щонеділі з самого дитинства. Я жила своїм життям, навчаючись Божим вченням. Я любила слухати історії про Бога, які розповідали мені мої батьки. В результаті я повірила у Бога, і, зрозуміло, що мала підкоритися Його вченням. Дорослішаючи, у підлітковому віці, я почала потроху сумніватися про вчення й ідеї, які до цього моменту я вважала за природний порядок речей. Я молилася незліченну кількість разів, щоб отримати відповідь про те, чи є ця Церква та її вчення істинними. Я не отримала чіткої відповіді---я тільки відчула якесь тепле почуття в моєму серці, і я дійсно не розуміла, що воно значить. Закінчуючи навчання у школі, я розмірковувала про свій майбутній напрямок, і щодня наполегливо навчалася для того, щоб скласти вступні іспити до університету, де я хотіла навчатися. І в цей час вчення Бога були моєю головною підтримкою. Підготовка до вступних іспитів в університет у той період стала для мене випробуванням, але за той час я побачила багато чудес. Я насправді отримала багато благословень. Але навіть попри те, що я так кажу, це не означає, що все вийшло так, як мені хотілося.

Чому я мормон

Через те, що мої батьки були членами Церкви, я відвідувала Церкву щонеділі з самого дитинства. Я жила своїм життям, навчаючись Божим вченням. Я любила слухати історії про Бога, які розповідали мені мої батьки. В результаті я повірила у Бога, і, зрозуміло, що мала підкоритися Його вченням. Дорослішаючи, у підлітковому віці, я почала потроху сумніватися про вчення й ідеї, які до цього моменту я вважала за природний порядок речей. Я молилася незліченну кількість разів, щоб отримати відповідь про те, чи є ця Церква та її вчення істинними. Я не отримала чіткої відповіді---я тільки відчула якесь тепле почуття в моєму серці, і я дійсно не розуміла, що воно значить. Закінчуючи навчання у школі, я розмірковувала про свій майбутній напрямок, і щодня я наполегливо навчалася для того, щоб скласти вступні іспити до університету, де я хотіла навчатися. І в цей час вчення Бога були моєю головною підтримкою. Щодня я розповідала Богу свої думки, свої почуття і свої клопоти. У перервах між навчанням я читала Писання. Те, що я робила це, допомогло мені отримати бажані відповіді і знати, як вирішити проблеми, а також стало втіхою для моєї душі. Навіть у часи неспокою, я могла відчувати вдячність. Підготовка до вступних іспитів в університет у той період стала для мене випробуванням, але за цей час я побачила багато чудес. Я насправді отримала багато благословень. Але це не означає, що все вийшло так, як я того хотіла. Однак тепер я розумію, що Бог підготував ще більше благословень для мене, ніж ті, які я бажала для себе. Я відчуваю, що те, що здавалося мені чудесами, не було чудесами; скоріш за все, це були необхідні події, які Бог підготував заради мого добра. Бог любить кожного, і я вірю, що Він підготував навіть ще кращий шлях щастя для кожного з нас.

Особисті історії

Поясніть, будь-ласка, яку роль відіграє у вашому житті молитва?

Я думаю про молитву як можливість для людини говорити з Богом. Я вірю, що так само, як це відбувається, коли ви знайомитеся з іншою людиною і поглиблюєте ваші стосунки з ними через спілкування, те ж саме відбувається, коли ви спілкуватися з Богом через молитву---чим більше ви це робите, тим глибшими можуть стати ваші стосунки з Богом. Говорячи з Богом про мої власні почуття й думки, я отримую ту допомогу, якої потребую на той час від Бога. Іноді ви можете почуватися спокійними, іноді ви можете знати з упевненістю, що Він почув ваші благання, а іноді ви можете навіть відчути наче ви взагалі нічого не чуєте. Ці часи мінятимуться і є багато способів зробити це, але Бог, поза сумнівом, почує наші молитви. Через молитву ви завжди можете відчувати, що Бог на вашому боці, і ви можете черпати сміливість з цього.

Як я живу згідно з моєю вірою

У Церкві я служила в якості представника групи неодруженої дорослої молоді (надалі “НМ”) старше 18 років. Задля цього обов’язку я хочу прикласти максимум зусиль, аби члени НМ в моєму приході могли ладнати разом як друзі, щоб вони могли весело проводити час разом, і щоб це дозволило їм зростати ще більше. Члени НМ, які ходять до моєї Церкви, долучаються до заходів, в яких вони займаються волонтерською роботою. Досвід виконання волонтерської роботи в регіоні Тохоку, що був зруйнований в результаті землетрусу, навчив мене, як багато радості приходить від служіння іншим і наскільки це підбадьорює людину---до майже неймовірної міри.