mormon.org Україна
Наші люди
Наші цінності
Наші віровчення
Відвідайте нас
.
Віктор Арзютов: Мормон.

Привіт, мене звуть Віктор Арзютов

Про себе

Я піонер у своїй родині, тобто перший, хто прийшов до Христа. Майже все своє життя я працюю у сфері торгівлі. Я люблю спілкування з різними людьми, фотографувати на мобільний телефон, та подорожувати. Я намагаюсь постійно навчатись чомусь новому.

Чому я мормон

Під час роботи за кордоном, в той час, як я знаходився більше ніж за тисячу кілометрів від рідного дому та своєї сім’ї, Господь доторкнувся до мого серця і спонукав мене шукати знання щодо відновленої Євангелії. Хоча я і раніше вважав себе віруючою людиною, все ж таки, я мав постійні сумніви, та постійно робив помилки. Я почав ретельно вивчати Священні писання Церкви, і отримав свідоцтво від Святого Духа, що вони не суперечать Біблії, а лише доповнюють те, що там написано, відкриваючи нам усю повноту Євангелії Ісуса Христа. Знання, які я отримав, і які я мав раніше, встали на свої місця, і утворили чітку, зрозумілу, довершену картину сенсу людського життя. З великою радістю я свідчу, що ця церква є істинною!

Як я живу згідно з моєю вірою

Саме розуміння Божого Плану Спасіння, надає мені невичерпної сили жити згідно християнських вірувань. Я підтверджую, що ті духовні та фізичні принципи, які Церква отримала та продовжує отримувати через Пророків від Господа Ісуса Христа, допомагають мені змінюватись на краще, залишатись стійким у своїй вірі, та отримувати Боже керівництво у своєму житті.