mormon.org Україна
Наші люди
Наші цінності
Наші віровчення
Відвідайте нас
.
Михайло: Київ, Музикант, Михайло, Мормон.

Привіт, мене звуть Михайло

Про себе

Мене звати Михайло, мені 18 років. Я музикант, почав навчання на факультеті хорового диригування консерваторії, і дуже люблю свою професію. Дуже сподіваюсь, що мені вдасться у ній реалізуватися. Люблю грати на фортепіано. Музика - невід'ємна частина мого життя, вона допомагає мені жити й приносить у моє життя багато радості. У мене є двоє чудових молодших братів й стільки ж нічим не гірших молодших сестер. Вони найкращі. Вони підтримують мене завжди і багато чому навчають мене. Я дуже люблю свою країну, її надзвичайних людей, унікальну історію, мову та культуру. Я дуже хочу бачити свою країну процвітаючою і роблю для цього те, що знаходиться в межах моїх можливостей та умінь. Я також вважаю, що шлях до цього лежить лише через євангелію Ісуса Христа, яка відкриває людям їхнє походження, можливості, мету перебування на цій землі та шлях до цієї мети. Зараз я служу на місії повного дня, де я маю можливість ділитися з людьми тим у що я вірю, що для мене є дуже цінним і що є життєво важливим для кожної людини в цьому світі, яка хоче бути щасливою. Я дуже вдячний Богу за цю особливу можливість служити Йому та Його дітям. Це просто дивовижний час. Люблю бути з сім'єю та друзями. Хочу навчитись так виконувати музику, щоб люди ставали кращими.

Чому я мормон

Я в Церкві майже з народження. Мої мама й тато після тривалих пошуків знайшли Церкву, і на той час мені було півтора роки. Я завжди відчував, що те, чого мене навчали у Церкві, істинне. Часто мені було важко слухатися Бога через свої недоліки, але це ніколи не впливало на мою переконаність в істинності принципів, яких мене навчали. З часом, коли я навчився розпізнавати вплив Святого Духа, я багато разів отримував Його силою запевнення про істинність того, у що я вірив. Я бачу, як ця релігія міняє життя людей, як вона оживляє й надихає душі, як вона дає мудрість і силу тим, хто прагне цього. Я бачу мудрість Бога в організації Церкви, у кожній деталі вчень. Це часто викликає в мене щире здивування. Істини, відновлені Богом через цю Церкву, пояснюють нам все, що стосується нашого щастя. Ми знаємо(або можемо знати) як бути здоровими фізично. Ми знаємо як бути сильними духовно. Ми знаємо як бути хорошими громадянами своїх країн. Ми знаємо як стати забезпеченими та самостійними. Ми знаємо до найменших деталей як і навіщо нам будувати свої сім'ї. Ми знаємо хто такий Бог, і маємо шлях щоб дізнатись про Нього все(залежно від нашої праведності). Ми знаємо як відрізнити істину від помилки. Ми знаємо чому й навіщо нам потрібні проблеми, біль та смуток. Ми знаємо де ми будемо після смерті, ЯКЩО будемо слухатися Бога. Ми знаємо хто ми, звідки ми, де ми знаходимось, куди ми йдемо, навіщо ми туди йдемо і як нам туди потрапити. Ми маємо можливість отримати відповідь на будь-яке життєво важливо для нас питання прямо від Бога, знаву ж таки, якщо ми слухняні Йому. Хіба це не дивовижно? Це просто неймовірно! Я знаю що ці знання потрібні кожній людині щоб розуміти цей складний світ, мати в ньому спокій і жити так, щоб бути щасливими. Саме цінне, що дає мені євангелія, це надзвичайне відчуття свободи, сили і впевненості. Маючи віру в Бога, я можу не боятись нічого і нікого крім Бога. Це змушує діяти, бо віра без дій - мертва.

Як я живу згідно з моєю вірою

Рік тому я грав у церковному оркестрі, який на даний момент збирає сили, щоб відновити своє існування. Це приносило радість всім його учасникам та багатьом людям, які слухали нас. Я намагаюсь служити людям навколо мене і підтримувати їх наскільки я можу. Власне тому я зараз на місіонерському служінні - тут є особлива можливість протягом двох років робити лише це. Я намагаюсь думати про всіх людей так, як Бог думає про них. Дедалі частіше в мене виходить, і я радий цьому - це дуже чудово, коли ти не маєш поганих відчуттів до людей.