mormon.org Україна
Наші люди
Наші цінності
Наші віровчення
Відвідайте нас
.
Зоя: Toastmasters, дебати, подорожі, онуки, історія, сім'я, Мормон.

Привіт, мене звуть Зоя

Про себе

Я люблю спілкуватися і подорожувати. Багато років є членом англомовного клубу Toastmasters, а також організовую молодіжні дебати. Тричі брала участь у конкурсах промовців, і навіть отримувала призові місця. Перекладала Книгу Мормона українською мовою. Люблю театр, музику і кіно. Ми з чоловіком багато подорожуємо - цей світ такий чудовий! Я щаслива, що ми разом з ним уже стільки років і поділяємо це захоплення. Були на сафарі в Африці, відвідували скельні храми в Індії, піднімалися на найвищу башту в світі в Малайзії, годували крокодилів в Таїланді, плавали в гондолі вздовж каналів у Венеції, фотографували китів і касаток, що вистрибують з води біля берегів Аляски, затамувавши подих дивилися на постать Христа, що височить над Ріо-де-Жанейро в Бразилії. Я люблю своїю сім'ю - найкращу в світі доньку та своїх трьох онуків. З ними завжди весело і цікаво! А ще я мрію написати книгу про історію своєї родини, про своїх батьків і предків.

Чому я мормон

Ми з чоловіком давно почали шукати свій шлях до Бога. Відвідували багато різних релігійних осередків, і всюди нас зустрічали привітно. Нам було цікаво слухати всі розповіді і молитви. Але коли ми потрапили на зібрання Церкви Ісуса Христа Святих Останніх Днів, ми відчули внутрішній поштовх до більш поглибленого вивчення цього віровчення. Ми погодилися зустрічатися з місіонерами і слухати їхні бесіди. Наші серця поступово відкривалися і згодом ми вирішили прийняти хрищення. Не було жодного дня, щоб я пожалкувала про це. Моє життя змінилося і отримало новий зміст. Я знаю, що Бог любить мене і підтримує мене у важкі часи. Я відчуваю Його руку і Його любов до мене щоденно. Він знає мене, мої слабкості і мої мрії, і мою велику вдячність за Його Сина, Ісуса Христа. Я хочу бути щасливою, щоб його страждання не були марними.

Як я живу згідно з моєю вірою

Я намагаюсь жити згідно з моєю вірою в Бога. Я люблю відвідувати і запрошувати інших жінок з нашої Церкви і говорити з ними про Христа і Його вчення, а також про наше життя і ті випробування, які ми маємо. Ми називаємо це візитним вчителюванням. Щоб підтримати своїх друзів з Церкви, я почала випускати таку маленьку газетку "Соняшник", щоб ділитися цікавими новинами, порадами, духовними думками. Я дуже рада, що ця газетка подобається членам нашого приходу. Тепер я маю нове покликання - збирати історію нашої Церкви в моїй країні, особливо в усних розповідях. Багато років я була вчителем Інституту релігії в нашому місті і допомагала молодим членам Церкви і гостям вивчати Священні писання, закони і принципи Євангелії Ісуса Христа, займатися генеалогією та сімейною історією, а також знайомитися з різними релігіями світу. Іноді я допомагаю перекладати фільми і відеосюжети для молоді, які розповідають про життя Ісуса Христа і відновлену Євангелію. А ще я дуже люблю допомагати в організації різних культурних заходів: музичних концертів, поетичних вечорів, цікавих екскурсій, дитячих свят. Мені дуже хочеться служити Богу і ділитися тим, що я знаю і люблю.