mormon.org Україна
Наші люди
Наші цінності
Наші віровчення
Відвідайте нас
.
Kaй: Мормон.

Привіт, мене звуть Kaй

Про себе

Мене звати Кай. Я зараз служу як місіонер повного дня в Україні, і мені тут подобається. Я був вихований німецьким батьком і американською матір'ю. У мене є 2 брати й 3 сестри. У мене є дуже багато хобі і мені іноді важко визначити, які хобі є моїми улюбленими. Я люблю: Футбол (європейський), плавання, спів, кулінарію,їжу, танці, медицину, і багато іншого. Я знаю 4 мови (англійську, німецьку, українську, російську) і, якщо ви включаєте суржик (російсько-український суміш), це становить 5. Я не думаю, що я володію будь-якою з них, але я нормально їх знаю, і це класно, я так думаю. Перед своєю місією я навчався в університеті один семестр, а планую продовжувати навчання, коли я повернуся додому після місії. Зараз моя мрія -- стати кардіохірургом, але побачимо, що станеться.

Чому я мормон

Є багато причин, чому я мормон. Я виріс у сім'ї вірних членів цієї церкви, і через гарний приклад моїх батьків я відчуваю, що я отримав своє свідчення про істинність цієї церкви вже давно, коли я був ще молодим хлопцем. мені було 7 або 8 років коли я перший раз відчув що мій Небесний Батько дійсно любить мене, і що він чує і відповідає на мої молитви. Я не хочу сказати, що після отримання цього свідчення моє членство в цій церкві було легким, але я -- щаслива людина сьогодні завдяки тому, що я зробив з цим невеликим свідченням. Я старанно намагаюсь жити за Євангелією й вченнями Ісуса Христа, і незважаючи на те, що це іноді важко робити, завдяки прикладам інших людей і бажанню зростати духовно, я без сумнівів знаю що ця церква-- істинна. Це приносить мені велику радість, саме тому я вирішив поділитися цією радістю з іншими. Я був покликаний Богом служити в Україні як місіонер повного дня, і тепер намагаюсь принести іншим цю радість також.

Як я живу згідно з моєю вірою

я живу згідно з своєю вірою, служачи на місії тут, в прекрасній Україні. Це означає, що постійно прагну стати більш схожим на Ісуса Христа і служити всім людям навколо мене. Я працюю з великою кількістю людей, які виросли під впливом комуністичного уряду. Я люблю цих людей, і служу їм допомагаючи їм прийти до Христа. мені дуже подобається бути місіонером!