mormon.org Україна
Наші люди
Наші цінності
Наші віровчення
Відвідайте нас
.
Кейсі: місіонер, Україна, Київська місія, футбол, Чернівці, Київ, Мормон.

Привіт, мене звуть Кейсі

Про себе

Мене звати Кейсі, і мені 21 рік і я служу на 2-во річній місії Церкви Ісуса Христа Святих Останніх Днів в Київський - Українській місії. Я великий шанувальник кожного виду спорту, в тому числі баскетбол, футбол і волейбол, але мій улюблений вид спорту гольф. До того як я поїхав на місію, я вивчав машинобудування з надією мати можливість виготувати ключки для гольфу. Чому б не люблю свою роботу? Я люблю подорожувати, але я не бачу своє життя ніде, крім як на Західному узбережжі протягом більшої частини мого життя.

Чому я мормон

Маючи постійну взаємодію з такою кількістю різних сфер життя допомогло мені зрозуміти, як багато різних шляхів, можуть бути прийняті в світі. Деякі люди припускають, що намір Бога-це знайти для всіх що для них найкраще, але чуючи це 2 роки було достатнім, щоб переконати мене, що Бог не підтримував би такий збентежуючий і нездійсненний метод пошуку щастя. Будь-хто може придумати свої власні думки і жити за ними, але вимагається смирення визнати, що можливо Бог знає краще. І це саме те, що я продовжую усвідомлювати. Якщо ви вірите, що Бог любить нас, то ви повинні вірити, що Він хоче допомогти нам зрозуміти наші цілі на землі. Тим не менш, повнота Євангелії, яка виявлена через Церкву Ісуса Христа Святих останніх днів, пропонує ще більше. Через Євангелію, Я дізнався свою мету до, під час і після цього життя. Я прийшов, щоб дізнатися про мої стосунки з сім’єю , з самим собою, Богом, та іншими. З урахуванням усіх цих окремих уроків разом, я розумію, як багато впливу має Бог в нашому житті, і доречно, що він хоче допомагати нам розуміти. Ті вчення, які можна отримати через навчання протягом усього життя, навчає тільки Церква Ісуса Христа.

Як я живу згідно з моєю вірою

Перебування на 2-во річній місії дало мені можливість зрозуміти, як життя покращується, коли принципи Євангелії поглинаються в кожну характеристику в повсякденному житті. Кожен день, я можу взяти час, щоб вивчати Писання і знайти спосіб застосування цих принципів у життя інших людей. Коли я дивлюся як принципи Євангелії висвітлюють життя інших народів, це зміцнює моє власне розуміння їхньої важливості. Кожен день я спостерігаю, як люди приймають рішення для себе, що приводить їх до Христа. Як я прийшов, щоб дізнатися більше про Євангелію, я усвідомив, наскільки це чудово, що кожен принцип Євангелії може принести свої благословення вам в свій час. Ви можете спостерігати за іншими, і подивитися, як вони слідують за заповідями і приймають рішення, або ви можете спробувати застосувати ці заповіді до себе і подивитися, як вони змінять ваше життя. Тема моєї місії досі була "з'ясувати для себе". Ця тема допомагає мені більше, ніж будь-які інші, коли справа доходить до прийняття рішення, і це основа, яка приведе будь-яку чесну людину до глибокого розуміння Божої істини.