mormon.org Україна
Наші люди
Наші цінності
Наші віровчення
Відвідайте нас
.
Адам: Мормон.

Привіт, мене звуть Адам

Про себе

Під час школи я брав участь у хорі і драматичному театрі. Я любив співати на концертах під час турів. Теж у мене було багато ролей у театі. Мене також цікаватить математика і наука. Мені подобається музику і я люблю грати на піаніно. Теж я полюбляю бігати і фотографувати.

Чому я мормон

Часто люди кажуть, що я став членом Церкві Ісуса Христа Святих Останніх Днів тільки завдяки ученням своїх батьків. Звичайно, це грає велику роль і я завжди буду вдячним своїм батькам за їхню вірність та їхній приклад. Однак, ми бачимо мормонів або іншіх людей з іншіх вірувань, які вже не належать до церкви свого дитинства. Я - мормон, тому, що: по-перше, я молився моєму Батькові в небесах, коли вивчав Святе Письмо. Я отримав тверде свідчення, що Книга Мормона істинна, і що ця Церква є Його церквою на землі. Також, у мене є свідчення таких благословень, які приходять завдякі активності у церкві і життю відповідно до заповідей Бога, визначені Його пророками. Коли я дотримуюсь Його заповідей, я отримую щастя, радість і спокій. Я знаходжу справжну мету і дійсне значення в житті. Я дійсно вірю, що де би я не шукав, я не знайду більше щастя і спокій ніж те, що у мене є завдяки ученням відновленої Євангелії. А хто не хоче бути щастливим?

Як я живу згідно з моєю вірою

Зараз я служу як місіонер повного дня в Українській Київській Місії. Кожен день ми працюємо, щоб допомогати людям прийняти відновлену Євангелію і прийти до Христа через віру, покаяння, хрищення, і прийняття дар Святого Духа. Мати можливість служити моєму Господу усім своїм серцем і присвячувати весь свій час Йому є великим благословенням. Звичайно, ця можливість буде у мене не завжди. Тому, я намагаюсь вдосконалюватися якомога більше зараз, щоб після своєї місії я міг продовжувати служити якнайкраще своїм ближнім.