mormon.org Україна
Наші люди
Наші цінності
Наші віровчення
Відвідайте нас
.
Бенджамин Рим: місіонер, Хмельніцький, віра, співання, актор, танцювання, Мормон.

Привіт, мене звуть Бенджамин Рим

Про себе

Я місіонер в Київський Український Місії. Після місії буде університет. Там я буду навчатися співання і танцювання. До місії я жив з своїм братом і допомагав з дитами їхніми. Від цей досвід я не можу чекати мати сім'ю себе.

Чому я мормон

Це дуже просто питання. Я мормон тому, що я знаю ця церква істина. Як я знаю? Тому, що я зробив те, що сказали пророки. В Книзі Мормона є обіцяння від Бога. Якщо ви будете читати Книгу Мормона і молитися, щоб знати чи вона істина, тоді ви отримаєте відповідь від святого духа, що вона є істиною. Я зробив так. Я читав Книгу Мормона і молився. Мої батьки віруючі люди і навчали мене, що ця церква істина. Але я хотів отримати особисте свідчення. Тобто, я читав книгу і молився. Колі я молився, я відчував велике тепло в серці і чув дуже тихий голос.Він сказав мені: "ти вже знаєш, це є істина, і ти її вже знаєш." Відтоді я ніколи не сумнівся. Я знаю, що ця церква істина. Я знаю, що Джозеф Сміт був істином пророком і він відновив єдину істину церкву на землі. Все, що вам потрібно у цьому житі, все, що ви хочете в душі є тут, в Церкві Ісуса Христа Святих Останніх Днів!

Як я живу згідно з моєю вірою

У наші церкві ми ділимося милосердям і любов'ю Христа з іншими. У даний момент є можливість служити, підтримати, допомагати і заспокоювати. Є різні способи як я можу показувати цю віру. Я даю підтримку друзям колі вона їм потрібна. У наші філії ми нещодавно святкували день народження Ісуса Христа. Кожен тиждень, у четвер, ми співаємо у місцевий лікарні, щоб люди там може відчувати духа Господа і бути щасливими.