mormon.org Україна
Наші люди
Наші цінності
Наші віровчення
Відвідайте нас
.
христина: Мормон.

Привіт, мене звуть христина

Про себе

Я є другою дитиною із чотирьох в моїй родині. І в мене дивовижні батьки, які є членами в Церкві. Половина моєї родини є з Болівії, а інша половина з Пуерто-Ріко. Це цікаве поєднання створює божевільні іспаномовні родини,де мені пощастило бути частиною цієї сімї.Моя сім'я багато подорожувала,і у мене була можливість зустріти багато людей з різними цінностями і переконаннями, які вплинули на моє життя в такий короткий період. Через цей вплив з раннього віку, я люблю оточувати себе різними групами людей, і люблю вчитися від культури інших. Я в даний час перерви зі школи, щоб служити на місії повного дня в Україні. У мене була можливість пройти до першого Центру підготовки місіонерів у Прово, штат Юта протягом приблизно трьох місяців, і навчитися говорити українською мовою. Потім я перейшла в Україну протягом 18 місяців і поділитися вченням Церкви Ісуса Христа Святих останніх днів з народом України. Я не можу передати як це змінює мій життєвий досвід!

Чому я мормон

Я вважаю свою релігію, щоб бути одним з найбільших благословень у моєму житті. Я вибрала, щоб бути членом Церкви Ісуса Христа Святих останніх днів, тому що Вона благословила моє життя у багатьох відношеннях. Ця Церква показала мені ціль в житті,і що насправді йдеться. Завдяки цій Церкві я постійно була оточена людьми, які є чудовим прикладом для мене, і які є істинними християнами. Я дізналася важливість служіння тих, хто навколо мене, і відчула силу любові до оточуючих себе підняття людей. Я мормон,тому що я хочу,вести за собою інших своїм прикладом і поділитися щастям, що я знайшола в цій Церкві.

Як я живу згідно з моєю вірою

Церква Ісуса Христа Святих останніх днів робить його дуже легким для мене, щоб жити своєю вірою. В якості членів церкві, всі ми маємо можливість служити один одного по-різному, як ми покликані бути вчителі недільної школи, співучих, молодіжних лідерів і т.д. Ці натхненні обов'язки для кожного члена, також відомий як "покликання". З кожним викликом приходить велике благословення і досвіду, що робить кожен другий служіння вартим. Крім численних можливостей служба,по моїй волі, я живу своєю вірою, намагаючись наслідувати приклад Спасителя,мого Ісуса Христа у всьому, що я роблю. За допомогою Його життя,як план для моєї власної, я знаю, що я буду ближче до відчуття безумовної любові,яку він відчуває для кожної людини в цьому світі. Я знаю, що це дасть моєму житті велику мету, врешті-решт, як я постійно нагадую собі, що любов перемагає все.