mormon.org Україна
Наші люди
Наші цінності
Наші віровчення
Відвідайте нас
.

Привіт, мене звуть Alexis

  • Alexis Defranchi
  • Alexis Defranchi
  • Alexis Defranchi
  • Alexis Defranchi
  • Alexis Defranchi
  • Alexis Defranchi

Про себе

Я класичний музикант! Моє навчання в ліцеї оберталося навколо архітектури, і я вчився два роки в університеті в цій області. Це навчання було одним з самих дивовижних і всеохоплюючих! У мене є ступінь магістра з поперечної флейти, а опера—моя професія. У мене лірико-драматичний тенор, тобто голос великої сили у високому регістрі. Я співав соло в декількох оперних театрах Старого і Нового світу! Мені дуже подобається археологія та історія. Я робив конференції про сувої Мертвого моря і про великих композиторів 18 і 19 століття.

Чому я мормон

Мої батьки приєдналися до Церкви, коли я був немовлям. А ми не охрищуємо людей, доки їм не виповниться 8 років, і лише тоді, якщо бажаємо цього і відчуваємо свідчення про істинність того, чого нас навчили місіонери—про Бога, Ісуса, нашого Спасителя, і про відновлення Церкви Спасителя в ці останні дні! Це як ціла програма для восьмирічного хлопчика, і все-таки у своєму простому дитячому серці я знав, що то була істина! Навіть, хоч я не розумів все цілковито, я відчував істинність цього, коли місіонери приносили в наш дім чудовий дух, я відчував це, коли наша родина відвідувала Церкву кожної неділі. Це дійсно було місце, де я і кожен має бути! І мої четверо братів і сестер послідували цим шляхом, і всі вони мають власне свідчення! Коли я зростав, досвід і знання зміцнились. Я знаю всім серцем, що Бог живий, що Ісус є Христос, наш Спаситель, воскреслий і прославлений, і що він повернеться, та що ми можемо всі бути готовими і радісними, коли він прийде! Я знаю, що Церква Ісуса Христа Святих Останніх Днів—Його Церква. Я знаю, що Книга Мормона, як і Біблія, це Його слово, і я люблю бенкетувати Його словами: читати, розмірковувати і відчувати допомогу та силу, яку вони дають мені в цьому багатостраждальному світі. Зрештою, я знаю та відчував натхнення, смиренну духовну силу, доброту і любов всіх провідників, яких Господь покликав у Своїй Церкві, від єпископів до пророка!

Як я живу згідно з моєю вірою

Я—провідник місіонерської роботи приходу, покликаний, щоб допомагати членам Церкви і місіонерам повного дня в приході нести цю прекрасну євангелію світу. Немає більшої радості, ніж виконувати таку місію. Існує дуже багато душ, які голодують через нестачу любові, істини, скерування, напрямку та міцної основи для їх життя та їх сімей. Знаючи, де знайти істину, я відчуваю себе так добре, коли бачу, як слово Господнє—хліб і вода вічного життя—годує і змінює їх, залишаючи позаду стару людину і перетворюючи на нових осіб. Отже я ходжу з місіонерами щотижня ділитися євангелією Христа і допомагаю членам Церкви робити теж саме та ділитися цим зі своїми друзями.