mormon.org Україна
Наші люди
Наші цінності
Наші віровчення
Відвідайте нас
.

Привіт, мене звуть Jeremy

  • Jeremy Dick
  • Jeremy Dick
  • Jeremy Dick
  • Jeremy Dick
  • Jeremy Dick
  • Jeremy Dick
  • Jeremy Dick
  • Jeremy Dick

Про себе

Я почав створювати програми для комп’ютерів з 13 років, і вже з того юного віку я знав, чим саме я хотів би займатися у житті. В той час, як комп’ютери розвивалися майже усіма можливими шляхами, принципи програмного забезпечення не набагато змінилися за 45 років. Я займався музикою ще довше: фортепіано, віолончель та акордеон. І з появою цифрових носіїв, в мене розвилася любов до фотографії. Ми з дружиною виховали 5 дітей: кількох інженерів, кількох художників і медсестру! Троє з них одружені, і в нас зараз є двоє онуків. Наша зростаюча, з декількох поколінь, родина приносить нам величезне задоволення. Я відвіз свою сім’ю жити до Франції на пару років, і більшість членів родини говорять французькою, а згодом вони проводили час у франкомовних країнах.

Чому я мормон

Коли я був студентом, я зустрів мормонських місіонерів у Лондоні. Я дізнався про їхні вірування і мав ряд особистих духовних досвідів, які допомогли мені зрозуміти, що Ісус Христос був набагато більше, ніж великим вчителем, що він зробив щось, що дійсно здивувало мене, те, що робить прояв віри, надії і любові цінним у цьому житті. Я відчув любов Бога до мене через Духа Святого. Після багатьох місяців ретельного розмірковування я також вирішив, що я люблю людей, їх відкритість і дивовижні сімейні цінності. Я хотів бути частиною цього. І з того часу я став нею. Я одружився з членом Церкви Ісуса Христа Святих Останніх Днів і виховав своїх дітей так, щоб вони мали таку ж віру в Ісуса Христа.

Як я живу згідно з моєю вірою

Щодня я намагаюся налаштуватися на Духа Божого завдяки тому, що читаю натхненні Писання і молюся. Така звичка приносить духовне усвідомлення, яке допомагає мені не зациклюватися на собі і маленькому світові комп’ютера, за яким я постійно працюю. Життя в Церкві дає мені багато можливостей допомагати і служити іншим, і це також постійно допомагає дивитися на мої власні маленькі випробування з іншої точки зору. Мені подобається допомагати людям знайти розв’язання проблеми шляхом поєднання практичної допомоги та застосування віри в Ісуса Христа. Він робить для нас можливим і доцільним мінятися. Тому що, як більшість чоловіків у Церкві, я маю чин священства, я можу священнослужити моїй власній сім’ї, і це надає додатковий аспект до відповідальності бути чоловіком, батьком й дідом.