mormon.org Україна
Наші люди
Наші цінності
Наші віровчення
Відвідайте нас
.

Привіт, мене звуть Jane

  • Jane Christie
  • Jane Christie
  • Jane Christie
  • Jane Christie
  • Jane Christie
  • Jane Christie
  • Jane Christie
  • Jane Christie

Про себе

Я живу в центральній Шотландії, мені 35 років і найголовнішим в моєму житті є моя сім’я. Перед тим, як я вирішила залишатися вдома і стати матір’ю на весь день, я викладала театральне мистецтво. Проте я й досі люблю навчати, люблю мистецтво і літературу та люблю навчатися. Цього року я повернулася до навчання, щоб отримати свій ступінь з англійської мови та літератури. Освіта дуже важлива для мене. У мене є троє чудових дітей, всі хлопчики, один з яких пізнає труднощі та має вади.

Чому я мормон

Я вибрала стати членом Церкви Ісуса Христа Святих Останніх Днів, тому що я відчуваю себе ближче до Ісуса Христа, бо я дізнаюся, як стати кращою людиною, і тому що це робить мене такою щасливою. Мій чоловік не є членом Церкви, але ми обидва погоджуємось, що жити і виховувати наших дітей з вірою у Бога, це так важливо. В нашому домі панує атмосфера миру, ми краще можемо впоратися з випробуваннями і повсякденною напругою життя, і ми знаємо, що наша сім’я є нашим найбільшим пріоритетом. Це те, чого ми вчимося у Церкві, і саме у такий спосіб ми намагаємося прожити своє життя.

Особисті історії

Чи можете ви згадати якусь конкретну проблему у вашій сім’ї, яку було подолано за допомогою принципів євангелії?

Те, що я є матір’ю маленького хлопчика, який народився з пошкодження головного мозку, принесло мені багато випробувань. Наш син не розвивається так, як інші діти або не досягає того ж етапу розвитку. Він не може піти побути з друзями, іноді йому важко спілкуватися, і він може розчаровуватися. З тих пір коли ми стали активними у нашій місцевій Церкві СОД, мій маленький хлопчик набагато більше насолоджується життям. В перший раз у своєму житті у нього є друзі поза межами його школи, які люблять й піклуються про нього. Діти в Церкві такі добрі й готові допомогти і підтримати, що я змогла побачити як мій син спілкується зі своїми новими друзями на церковних товариських заходах. Мій син не несе відповідальності за свій вибір, і я дізналася що через те, що він не є підзвітною людиною, жертва Ісуса Христа, яку Він переніс за нього, означає, що йому не треба христитися. Він дуже особливий син нашого Небесного Батька, і для мене це привілей, що Він довіряє мені піклуватися про цього неймовірного маленького духа. Я така вдячна за це знання. Мій син любить Церкву; він любить людей; він любить співати з іншими дітьми. І ми така благословенна сім’я, тому що ми живемо за євангелією Ісуса Христа. Мій син не вмів читати, поки кожного дня ми не почали вивчати Писання разом з сім’єю. Шляхом повторення слів і слідкуючи за ними, неймовірно, він почав читати сам. Це величезний крок вперед для нього, радість для мене як його матері, і лише один приклад з-поміж багатьох отриманих благословень завдяки життю за євангелією. Зазвичай важко планувати щось наперед. Нам було цікаво, як наш син впорається, живучи у світі, і ми думали над тим, як допомогти йому знайти своє місце в ньому. Тепер у нас є неймовірна мережа підтримки, перший раз у житті мого сина з’явилися товариші, і увесь час він навчається і розвивається.

Як я живу згідно з моєю вірою

У Церкві мене попросили бути відповідальною за ясельний клас. Кожної неділі я доглядаю за малими дітьми: граю з ними, співаю з ними і навчаю їх. Я люблю допомагати батькам у такий спосіб, а спілкуватися з дітьми так цікаво! Хоча найбільше мені подобається, що, коли живеш за своєю вірою, найкраще відбувається в моїй власній домівці. Вечір кожного понеділка наша Церква закликає нас влаштовувати домашній сімейний вечір---вечір, коли ми просто весело проводимо час разом зі своєю сім’єю. Я люблю те, що незалежно від того, наскільки клопітливим стає життя, у цей вечір ми все залишаємо осторонь.