mormon.org Україна
Наші люди
Наші цінності
Наші віровчення
Відвідайте нас
.

Привіт, мене звуть Beatta

  • Beatta Bosworth
  • Beatta Bosworth
  • Beatta Bosworth
  • Beatta Bosworth
  • Beatta Bosworth
  • Beatta Bosworth
  • Beatta Bosworth
  • Beatta Bosworth

Про себе

Я мама двох дуже чудових дітей і віддаю весь свій час їхньому вихованню. Я кваліфікований фотограф і продовжую знімати світ, коли це дозволяють мої обов’язки мами і дружини. Я—фінка, одружена з американцем, вдома ми розмовляємо фінською мовою. Я люблю проводити час з друзями, створювати щось прекрасне, дуже часто ласую морозивом, дивлюся з чоловіком вечірні шоу, слухаю музику і проводжу час під відкритим небом.

Чому я мормон

Ісус Христос—мій Спаситель, я знаю, Він любить мене і кожного з нас. Я мормонка, бо люблю вчення про вічні сім’ї, за яким я зможу бути з дорогими мені людьми разом вічно. У моєму житті були важкі часи, але розуміння того, звідки я прийшла, що я дочка люблячого Небесного Батька і що буде після цього життя, допомагало мені покладатися на Господа і знаходити мир, який може прийти завдяки Спокуті Христа. Я знаю, існує прекрасніший план для нас і Господь готовий допомогти й направляти нас не тільки до щастя в цьому житті, але також щоб нам досягнути свого потенціалу і бути якомога кращими. Мені також подобається, що Господь продовжує говорити до нас через живого пророка, який допомагає нам у цій подорожі віри і є вартовим на сторожовій башті.

Особисті історії

Як Книга Мормона допомогла вам зрозуміти мету життя?

Книга Мормона навчила мене, що ми тут, аби мати радість, тривалу радість, а не ту, що зникає з настанням ранку. Вона також навчила мене, що має бути протилежність у всьому, бо без суму ми не знали б, що таке радість. Книга Мормона допомогла мені зрозуміти, що ми тут маємо свободу виботу і вільні діяти самі, щоб набути знання й досвіду та знайти наш шлях назад додому, до нашого Небесного Батька. З допомогою Книги Мормона я дізналася, що вибираючи Христа і вибираючи дотримуватися Його вчень, я здатна і буду здатна відчувати щастя й мати надію навіть у тяжкі часи, і що Христова Спокута—це єдиний шлях додому.

Як я живу згідно з моєю вірою

Я люблю служити в церкві. Я—історик і веду записи про заходи, народження та різні зміни. Я роблю фотографії для цієї історії, а також фотографую нових членів Церкви, щоб всі могли знати одне одного краще. Я також допомагаю в жіночій організації, плануючи й організуючи заходи, відповідно до інтересів та потреб жінок у нашому приході\парафії.