mormon.org Україна
Наші люди
Наші цінності
Наші віровчення
Відвідайте нас
.

Чому я мормон

  • Це дуже просто питання. Я мормон тому, що я знаю ця церква істина. Як я знаю? Тому, що я зробив те, що сказали пророки. В Книзі Мормона є обіцяння від Бога. Якщо ви будете читати Книгу Мормона і молитися, щоб знати чи вона істина, тоді ви отримаєте відповідь від святого духа, що вона є істиною. Я зробив так. Я читав Книгу Мормона і молився. Мої батьки віруючі люди і навчали мене, що ця церква істина. Але я хотів отримати особисте свідчення. Тобто, я читав книгу і молився. Колі я молився, я відчував велике тепло в серці і чув дуже тихий голос.Він сказав мені: "ти вже знаєш, це є істина, і ти її вже знаєш." Відтоді я ніколи не сумнівся. Я знаю, що ця церква істина. Я знаю, що Джозеф Сміт був істином пророком і він відновив єдину істину церкву на землі. Все, що вам потрібно у цьому житі, все, що ви хочете в душі є тут, в Церкві Ісуса Христа Святих Останніх Днів! Показати більше

  • В моїй юності, я чув про Ісуса Христа, що прийшов, щоб врятувати людство. Тим не менш, його існування - реальне або cфабриковане, не привертала уваги в моєму егоцентричному підлітковому віці. З часом, я зіткнувся з поляризаційним питанням про його дійсність. Він був чи не був. Я вислизав від відповіді на це питання, але безрезультатно. Не знайшовши розраду в мудрості світу, я звернувся до мого терплячого Небесного Батька в молитві за відповіддю, яка може залишатись незмінною серед таких різноманітних думок. Він повільно фокусувався. Я почав розкриватися. Вся моя гордість, упертість, і досвід поступилися цій одній великій істині. Те, що Ісус Христос прийшов на землю, заплатив викуп смертності людини, і воскрес на третій день. Він підготував план щастя і з нетерпінням чекає, щоб ми прийшли до Нього і через Його жертву, взяли участь у вічному житті. Я знаю, що Він живе, і я знаю, що Книга Мормона свідчить про Його реальність. Використовуючи подібний зразок дослідження, розмірковував, і молячась я дізнався, що Джозеф Сміт був пророком і що він відновив Церкву Ісуса Христа Святих Останніх Днів. Я знаю, слідуючи словами пророків і стародавніх, і сучасних, я можу жити по-справжньому повноцінним і цілеспрямованим життям, з незмірною радістю. Показати більше

  • Я мормон, тому що я вірю, що вчення, вірування і практики моєї церкви є істинні. Вони дійсно вчення Ісуса Христа. Як Я слідую Христа і ці вчення (читаючи Священні Писання), які Я вивчив, Я відчуваю спокій і щастя. Дотримання цих речей допомагає моєму житті бути більш повним. Я не мормон тільки тому, що хтось сказав мені стати таким, або тому, що здавалося весело. І Я не сліпо слідую. Я член цієї Церкви, виходячи з переконання серця свого і свідків від Бога, Духом Святим, що це церква Христа знову на землі. Бог узяв свою церкву від землі після смерті апостолів Христа. Я знаю, що у цій церкві є повнота Євангелії Ісуса Христа, і це допоможе тобі наблизитися до Бога, ніж будь-коли раніше. «По їхніх плодах ви пізнаєте їх". Проси Бога і дізнайся для себе! :) Показати більше

  • Кроче, ця євангелія істиннаю Я бачу багато благословень кожного дня. У мене є багато друзів, хто не члені нашої церкви і я бачу як вони щастливи. Але вони не матимуть вічного щастяю Я маю вічне щастя завдяки тому, що живу прирципами євагелії. Я знаю чому я тут на землі, куди я піду після смерті і звідки я пришла перед тим, як я народилася. Це не питання для мене. Я знаю що на всі мої запитання будуть даний відповіді. Я не пережуваю про те ,що буде мені у майбутному тому, що я слідую законами Бога. Показати більше

  • я зростав в мормонської сім'ї i. в книзі алма розділ 32 Алма навчав, що нам треба зростати нашу віру. Я прочитав Книгу Мормона, і я знаю, що це істина. Показати більше

  • Я мормонка. Я так рада сказати це. Я знаю що це церква є істинна, тому що кожного дня Я бачу плід своєї віра. Я бачу і отримаю так багато благословень тому що Я живу згідно з принципами Євангелії. Я знаю що Небесний Батко любить всіх нас, і Він хоче щоб ми були щасливами. Коли Я молюсь, читаю Книгу Мормона і застосвую спокуту у моєму житті Я відчуваю цю любовь і радість. Просто, Я знаю що Ісус Христос наш Спаситель, Він страждав за кожного з нас. Я знаю що Церква Ісуса Христа Святих Останніх Днів єдина істинна церква на землі. І без сумніву Я знаю що Книга Мормона слово Бога Показати більше

  • У 2002 році я охрестився. Мої інтереси життя, та здоров'я схожі з інтересами Церкви. Задовго до знайомства з Церквою я знав, що небезпечно вживати чай, каву, тютюн, та алкоголь. Коли мені місіонери розповіли про це, я був здивований, бо в моєму житті вже не було цим речам місця. Я також був здивований як Церква береже здоров'я людей. Але саме головне те, що я зрозумів силу Любові, яка робить нас краще, яка захищає та допомагає, яка перетворює кожну мить на радість. Це велика сила. Показати більше

  • Я знаю що Бог живе. Він наш небесний батько. Він лубить мене і всіх своїх дітей. Ісус Христос мій Спаситель і Викупитель. Він живе і відновив свою євангелію через сучасного пророка Джозефа Сміта. Бог приготував доказ щоб ми знали церква Ісуса Христа істинна. Книга Мормона - доказ цього. Я знаю що вона істинна. Показати більше

  • Я народився в цій церкві і виріс в активній сім’ї, але як всім відомо, життя не може бути прожитим на хвилі інших. Як я ріс, я ніколи не сумнівався, що Бог існує або що Христос був нашим спасителем. Тоді прийшов час в моєму житті, коли я почав розуміти, що мені потрібно було знати що ті речі, яким навчали мене мої батьки, були насправді правдою, що дійсно є живий пророк на землі. Це час збігся з досить травматичним досвідом для мене і моєї родини, з якого є ще багато наслідків через декілька років потому. Я знайшов себе на роздоріжжі у моєму житті. Я повинен був вирішити, чи я збираюся злитися на Бога і звинувачувати його за те, що сталося, або чи я збираюся покласти весь свій біль до Нього, щоб зцілитися і стати сильнішим. Я добре пам'ятаю, на колінах біля мого ліжка і свідомо приймав рішення, що я збираюся вірити в Бога, і що я збираюся покладатися на Його підтримку. Дивлячись на інші аспекти, будучи членом цієї церкви, я люблю навчатися. І в цій церкві, ми навчанні, і закликані прагнути вчитися з усіх хороших книг. Я вважаю, що це включає в себе релігійні писання інших релігій, якщо вони згідні з Біблією та Книгою Мормона. Я вірю, що коли ми працюємо, щоб розширити наші знання, ми благословенні з розумінням і Господь може використовувати нас, щоб допомогти іншим людям. У цій церкві таке ставлення заохочується, і це лише одна з багатьох причин, чому я член церкви Ісуса Христа Святих Останніх Днів. Показати більше

  • Я маю багатий спадок віри від моїх предків. Досліджуючи свою генеалогію, я дізналася, як вони виглядали, чим займалися, ким були їхні друзі, і якою була їхня репутація. Я відчувала справжнє щастя, коли дізналася, що я належу до благородної, гідної сім’ї з високими моральними нормами. Під час написання історій про моїх предків, я могла чітко бачити особливі риси характеру, які постійно передавалися із покоління в покоління і які найбільш цінні для мене. Я дізналася, що євангелія сильно впливає на наше життя. Вона не гарантує відсутність проблем, таких як хвороба, втрата роботи, нелюбов від деяких груп людей і так далі. Але коли я живу за євангелією, я знаходжу в собі сили подолати випробування, прийняти щось складне і незрозуміле, що з’являється у моєму житті і розгледіти в цьому нагоду стати краще і пришвидшити особистий розвиток. Я знаю, хто я є. Я—дочка Бога. І я довіряю Йому своє життя. Це не сліпа довіра, але з Ним я звіряю карту свого життя. Я не прошу Бога зробити для мене щось, чому я не готова присвятити свій час і зусилля. Я ставлюся до свого життя та життя членів моєї сім’ї як до безцінного дару; я високо його ціную і хотіла б заповнити його тільки тим, що я хочу залишити в пам’яті як щось найкраще. Після багатьох років, я хочу озирнутися, оцінити свій шлях і досягнення, щоб зрозуміти, що я цим задоволена, що я не шкодую, і моє життя було прожито не даремно. Я люблю Бога. Церква допомогла моїй сім’ї пережити важкі часи у нашому житті. Вона підтримує нас сьогодні. У цій Церкві я знайшла чудове й дорогоцінне знання про те, що сім’ї можуть бути разом навічно. Це знання прекрасне; воно дає нам відповідальність—це на всю вічність! Показати більше

Без результатів