mormon.org Україна
Наші люди
Наші цінності
Наші віровчення
Відвідайте нас
.

Поясніть, будь-ласка, яку роль відіграє у вашому житті молитва?

  • Я думаю про молитву як можливість для людини говорити з Богом. Я вірю, що так само, як це відбувається, коли ви знайомитеся з іншою людиною і поглиблюєте ваші стосунки з ними через спілкування, те ж саме відбувається, коли ви спілкуватися з Богом через молитву---чим більше ви це робите, тим глибшими можуть стати ваші стосунки з Богом. Говорячи з Богом про мої власні почуття й думки, я отримую ту допомогу, якої потребую на той час від Бога. Іноді ви можете почуватися спокійними, іноді ви можете знати з упевненістю, що Він почув ваші благання, а іноді ви можете навіть відчути наче ви взагалі нічого не чуєте. Ці часи мінятимуться і є багато способів зробити це, але Бог, поза сумнівом, почує наші молитви. Через молитву ви завжди можете відчувати, що Бог на вашому боці, і ви можете черпати сміливість з цього. Показати більше

  • Молитва---це спосіб, яким я спілкуюся зі своїм Небесним Батьком. Він слухає і скеровує мене, коли мені потрібно поговорити з Ним. Саме через молитву я дякую Йому за все, що Він дав мені. Показати більше

  • Молитва відіграє важливу роль у моєму житті. Моя сім’я і я молимося разом щодня. Це дає нам прекрасну можливість зібратися разом перед Господом. Коли у молитві ми висловлюємо думки і турботи наших сердець, ми зближуємося і поновлюємо нашу віру в те, що незважаючи на обставини, ми всі отримуємо величезну допомогу від Батька на Небесах, Який любить і піклується про нас. Молитва нагадує мені про те, що є дійсно важливим у житті і дає нам духовно натхненний досвід. Вона також дає нам можливість відкрити отвори благословень з небес для тих, про кого ми піклуємося. Протягом дня я намагаюся зберігати молитву у своєму серці. Це допомагає мені стати кращою людиною і надає мені кращу можливість отримати благословення. Втішає знання, що незалежно від того, де я знаходжусь чи що відбувається навколо мене, Небесний Батько—всього на відстані молитви. Дійсно, я—не самотній. Показати більше

  • Коли я молюся, я відчуваю себе ближче до мого Батька на Небесах, і я відчуваю Його скеровуючу руку у моєму житті. Якщо і є щось одне, про що я дізналася, то це ось що: Бог знає нас, Він любить нас, і Він чекає, щоб допомогти нам. Коли я молюся, я часто уявляю, як віддаю свої проблеми і труднощі Богу. Я уявляю, як буквально кладу все Йому до ніг і смиренно прошу Його допомогти мені. Він ніколи не підводив мене. Іноді я не отримувала негайної відповіді. Але врешті-решт, коли я проявляю віру, я відчуваю легкі спонукання й шепотіння Духа—і я отримую ті відповіді, які й шукала. Молитва—мій рятувальний трос. Вона є одним з найважливіших аспектів моєї віри. Якщо ми просимо, Він відповість. Безсумнівно. Це надзвичайне благословення і обіцянка Бога кожному з нас. Показати більше

  • Молитва допомагає мені пам’ятати, що є найважливішим у житті. Коли я стаю навколішки, щоб помолитися ввечері, в моїх думках вже є простий список того, про що я хочу молитися. Однак я починаю з найважливішого, зокрема дякую Богу за те, що моя сім’я здорова, за Його захист від зла і за те, що всі безпечно повернулися додому і відпочивають у ліжках. На той час, коли я переходжу до інших пунктів зі свого списку, я усвідомлюю, що щойно помолилася про найголовніше і більше мені нічого не треба. Показати більше

Без результатів