mormon.org Україна
Наші люди
Наші цінності
Наші віровчення
Відвідайте нас
.

Яким чином ви отримали відповіді на свої молитви?

  • Багато разів я отримував відповіді на мої молитви. Небесний Батько відповідає на наші молитви. Я знаю, що Він відповідає на молитви. Особливо згадується один випадок. Я попав в біду і пам’ятаю, як став навколішки і почав молитися, щоб знайти вихід, і майже миттєво на мої молитви була дана відповідь. Я зміг повернутися додому до моєї сім’ї… У цій самій молитві я попросив скерування, щоб знати, яким має бути мій наступний крок, і через кілька днів я отримав на неї відповідь,—коли місіонери прийшли до мене додому. Коли я сидів там і слухав, я знав, що мій Небесний Батько послав їх. Я був упевнений, що маю стати мормоном. Показати більше

  • У часи труднощів і коли я шукав скерування, а також, коли потребував втішення у своєму житті, я отримував відповіді на свої молитви. Спосіб, завдяки якому я отримую ці відповіді,---це мої відчуття після молитви, почуття спокою, іноді щастя й радості, які показують мені, що я отримав відповідь на мої молитви. Бог не тільки чує, але й відповідає, не обовʼязково у спосіб, який бажаємо ми, але у найпростіший і чіткіший спосіб. Показати більше

  • На свої молитви я отримав багато відповідей. Багато з них—особисті і їх важко пояснити. Одну я пам’ятаю дуже чітко. Це сталося, коли в мене тільки з’явилась сім’я, і я відчував величезний тиск, бо мав багато чого зробити: швидко подорослішати і скласти план, як я можу стати для них хорошим годувальником. В мене не було професії, ні значного досвіду роботи, і я не мав реальних планів на майбутнє. Я мав погані шкільні оцінки через постійний безлад в нашому домі, викликаний тим, що мій батько отримав численні травми голови. Я працював підмінним працівником в зміні на фабриці, не маючи перспективи отримати роботу. Я читав Писання щодня на роботі і молився Небесному Батькові про допомогу. Одного дня я прийшов додому до Наталі після того, як смиренно молився про скерування, а вона знайшла рекламу школи, де б мені допомогли підготуватися до вступу в університет. Реєстрація закінчувалася саме в той день, і ми ще встигали вчасно пройти співбесіду. Ці двері, які відкрилися для мене, привели мене до моєї теперішньої кар’єри. Я не сумніваюся, що то була чітка відповідь на мою смиренну молитву. Показати більше

  • Одного дня перед тим, як приєднатися до Церкви, я мала труднощі з одним із моїх прийомних дітей. Я сумнівалася, думаючи, що, мабуть, цій дитині потрібна інша домівка, де є повноцінна сім’я з двох батьків. Щось мені підказало вийти з дому та піти до крамниці. Після того, як я зробила усі покупки і виходила з магазину, я мала справді погані почуття. Я не хотіла відмовлятися від цієї дитини. Я хотіла його залишити, але мене долали сумніви, що думаючи так, я проявляю егоїзм, і хотіла знати, чи не буде йому краще в іншій родині. Я пам’ятаю, як молилася і просила допомоги, плакала і мучилася через те, що треба буде віддати цю дитину. Я підняла очі й побачила двох місіонерів, неначе двох ангелів, які й були відповіддю на мою молитву. Коли вони заговорили зі мною, я відчула мир і знала, що Небесний Батько відповідає на мою молитву через них. Місіонери вчили мене півтора року і ніколи не переставали вірити в мене. Після довгих пошуків істинної релігії, я нарешті приєдналася до Церкви. Я не хотіла христитися, поки не дізнаюсь напевно, що це правильно. Я молилася про це, і таким чином дізналася, що це має статися, і що в той період мого життя це було правильно. Показати більше

  • Відповіді на мої молитви надходили у різних формах: це була емоційна витривалість, коли я стикався з викликами, глибше розуміння та гострота розуму, коли проходив психологічні тести та отримував фізичний захист у складні часи. Але що найважливіше—наслідуючи Ісуса Христа, я відчував тихе запевнення у безпеці та мирі та отримав скерування, яке дається щирим шукачам Його поради. Показати більше

  • Насправді, саме молитва, що залишилася без відповіді, найкраще навчила мене про те, як на молитви надходять відповіді. … Одного вечора кілька років тому я промовила рішучу молитву до неба, молитву настільки відчайдушну, що я наважуся сказати, більше схожу на наказ. Я їхала, щоб попрощатися з другом, який щойно помер. Коли я їхала, прямо перед моєю машиною вибігла мала дитина. Цей удар назавжди змінив моє життя і завершив її. У міру розгортання трагедії на цій переповненій вулиці, я просила і благала Бога врятувати її життя. Я подумала про себе: “Гірчичне зерно, гірчичне зерно, все, що потрібно,---це віра з гірчичне зерно”. Я знала, що я мала стільки віри. Я вірила, що в мене було стільки віри. Продовжуючи вимовляти свої відчайдушні благання до неба, ставало очевидним, що ситуація була невтішною. Медики постійно подавали мені надію, але на їхніх обличчях читався відчай. Я молилася дужче і благала рішучіше. Я заслужила на чудо, чи не так? Я вірила, що Бог учинить чудо для цієї дитини. І потім, коли відлетів рятувальний вертоліт і я подивився на небо, у своїй голові я почула слово “підкорися”. “Ні!” Я подумала. “Ні!” Я знову почала благати, але у своєму серці знала, все, що мені треба зробити,---це підкоритися Божій волі. Мені ніколи на спадало на думку, що молитися про спасіння її життя не було волею Господа. Дитина померла наступного ранку. Я все ще молюся з вірою, але роблю це, підкоряючись Його волі. Я не думаю, що я знаю, що є найкращим. Я більше не даю Богу список першочергових справ. Я молюся, знаючи, що я маю робити зміни, а не Він. Колись я почула таку фразу про те, що “молитви, на які даються відповіді,---активізують віру, а молитви, що залишаються без відповіді,---мають вдосконалювати віру”. Я вірю в це і відчуваю, що я й надалі матиму багато можливостей для прояву моєї віри. Багато чудес проявилися з часу тієї трагічної події, і не за одну я молилася. Я дізналася, що завдяки молитві приходять благословення, які просто чекають, щоб пролитися на мене. Мені просто потрібні очі, щоб побачити їх! Показати більше

Без результатів