mormon.org Україна
Наші люди
Наші цінності
Наші віровчення
Відвідайте нас
.

Хто такі мормони?

Офіційна відповідь

Мормони—це члени Церкви Ісуса Христа Святих Останніх Днів, яка була організована у 1830 р. У 2010 р. кількість членів Церкви по всьому світу складала приблизно 14 млн. чоловік. Головне управління Церкви знаходиться у Солт-Лейк-Сіті, шт. Юта. Мормони вірять в Біблію та вчення Ісуса, в одкровення сучасним апостолам і пророкам. Мормони вірять, що їхня Церква—та сама первісна Церква, яку Ісус заснував, коли жив на землі (див. Ефесянам 2:19–20, 4:11–14). Назва “мормони”—це прізвисько, отримане завдяки тому, що Церква вірить в Книгу Мормона (давні Писання, відкриті і записані пророками в Америці у той час, коли було написано Біблію у Старому світі).

  • Багато разів, коли я їздила зі своїми мистецькими виставками по Сполучених Штатах, люди казали мені: “Ви не схожі на мормонку”. Я до сих пір не впевнена, як повинні виглядати мормони. В моїй голові проминають такі думки, як: “Це тому що я мала зростом? Чи може мої бірюзові шкіряні черевики—це вже занадто? Чи треба мені бути більш серйозною?” Ті мормони, яких я знаю, мають різні форми та розміри. Спільне в нас не те, як ми вдягаємось або як виховувались, а те, у що ми віримо. Ми є особистостями із спільною метою: жити життям, зосередженим на Христі. Показати більше

  • Мене, як журналістку, яка живе в Нью-Йорку, часто запитують про мою релігію і її роль в моєму житті. Тоді і зараз я з великим задоволенням кажу, що мормони—люди віри і служіння, які живуть праведним життям і намагаються робити те, що є правильним. Ми—оптимісти. Ми віримо в те, що маємо бути працелюбними. Ми любимо наші сім’ї і живемо, маючи бачення вічності, яке приносить надію і мир. Показати більше

Без результатів